älskade bloggtorkor.

 
älskade bloggtorkor.
man vet inte vad man ska skriva, varför man ska skriva det eller hur man ska skriva det.
så ligger i lä ett tag till. 
vill inte stänga ner bloggen helt ifall lusten en dag skulle komma tillbaka,
men just nu är den inte här.
 
god fortsättning!

Att bjuda på sig själv

lisa är snygg.
 
Att vara seriös eller att bli snygg på bild har nog aldrig varit min grej. Att blåsa upp kinderna, grimasera, fingrar i luften / framför ansiktet och så vidare är lite mera mig. Att vara seriös är tråkigt. Att bjuda på sig själv så mycket roligare och att skicka skitfula bilder på sig själv till andra, det är riktigt kul. Många av de bilderna jag har på mig själv i telefonen är apafula - men de får de va. På snapchat-appen har jag skickat en massa mongobilder och lika så på kik. Men vad gör det? Livet handlar om att bjuda på sig själv - det blir så mycket bättre då. 

tvåtusentolvdecembersex

 
det är helt sjukt vad dåligt med bilder jag tar och att jag inte lärt känna mitt älskade drömobjektiv än. jag blir både trött och irriterad bara av att tänka på det. istället har jag åkt bil, utan kameran och ute har det varit snökaos. att ta med kameran och fota detta snökaos kommer jag självklart på efteråt, när det är för sent. fyfyfy mig själv och i helgen så måste jag fota. har abstinens och kommer bli helt koko om jag inte tar tag i det snart. 
 
i helgen tänkte jag handla in ALLA julklappar - och då menar jag ALLA. mamma, pappa, bror, kompisar, mormor, morfar, moster, morbror etc etc etc. men tar man tag i det nu slipper man stressa sönder i slutet och man kan bara luta sig tillbaka och fokucera på annat. tid har jag alldeles för lite av så tänkte uttnyttja min tid när jag inte pluggar och handla. ta slut på alla mina pengar. ja, men det är faktiskt tanken som räknas :)
 
jag är lycklig. så lycklig. livet är så brabrabrabra just nu och kommer bara att bli bättre - helt klart!

-

bild från i början av året.
Första advent.
Helt sjukt hur snabbt tiden egentligen går. Lixsom springer förbi och snart är det 2013 - min sista termin på gymnasiet påbörjas och studenttider närmar sig. Efter studenten så är det en sommar med massa frågetecken utan svar. Ska bli så sjukt spännande och se vad livet erbjuder!
 
Mina dagar i allmänhet går åt skolan, projektarbetet, kompisar, gå ut och från och med nu köra bil. Insåg igår att jag från och med nu slutar 11.30 på tisdagar och inte har någon körlektion att gå till - vilket det sett ut nu sedan några månader tillbaka. Det är så sjukt vad som har hänt på så kort tid.
 
I veckan ska jag börja med julklappsinköpet, så man slipper stressa med det i sista minuten. Har en liten plan för vad jag ska köpa så ska spana lite på a6 i veckan. Längtar så sjukt mycket efter alla julbak, klä julgranen, julafton, mörka iskalla kvällar, varm choklad, mer snö och mer mys! Jag hoppas denna julen kommer bli minst lika bra som alla andra - om inte bättre! 
 
Veckan som kommer innebär åka omkring med praktiken, julklappshandling, chokladbollsfotografering, träffa underbara människor, köra bil, lyssna på kent, plugga matematik och så vidare!
 
Ha det underbart!