Nu vill jag veta eran åsikt!

Hejhej :)

Jag måste göra om min design, eller ja, göra någonting med den :) Jag älskar bubblorna där menyn är och så, men det är fortfarande någonting som saknas, vad vet jag inte än, men det kommer jag nog på :) En ny bakgrund kanske? Eller någonting mer till bloggen? Har ni några förslag får ni gärna kommentera det :D
Ska även göra om min header och profilbild, men det löser sig alltid ! :)

Så har ni förslag på något som ska läggas till eller göras om på bloggen - kommentera !
(eller om ni har några frågor eller om ni vill att jag ska blogga om något speciellt, just comment it!)


I brist på annat får ni bilder på mig ! :)


Hitta fokusen !

Bild från 2008
Bild ifrån 2012
Lite skillnad på fokus ;)

Sett alla hockeybilder? :)

Hejhej :)
Har lagt ut tre inlägg med hockeybilder? 
Annars är de länkade här, här och här!
Hoppas ni får en underbar dag!

HV71 - Modo Del 2


HV71-Spelare


HV71 - Modo Del 1


Hockeybilder på G!

Hejhej :)
Sitter just nu och rensar bland hockeybilderna och ska precis redigera dem, så kommentarerna får vänta :) Ny kategori incoming -> Foto - Sport , inte så konstigt kanske ;)

Gick från 582 bilder(vilket jag och Oskar räknade ut blev ungefär en bild var sjätte sekund :)) till 304 st och ska nu redigera några av dem lite snabbt, 41 st av dem, och några av dem får ni se här sen :) Ska nämligen sätta mig och skriva en filmrecension sen, därför blir det inte så många nu :/ Ganska svårt och fota, vi satt bakom nätet, men ska försöka få bort det mest i photoshop :)

Hoppas ni får en underbar kväll! :)

Solglasögon på!

Lånade min kära pojkväns brillor :)


Hockey och en massa bilder!

Hejhej :)
Idag ska jag på min livs första hockeymatch! Ska bli sjukt spännande och kameran hänger med, så bilder blir det gott folk ;) Längesen jag hade nya bilder nu! Sen ikväll blir det allmänt mys med pojken och redigering av bilder ;) 
Hoppas ni får en underbar dag!

Btw, är det någon som har The Sims 3 och The Sims 3 Pets? Är det värt att köpa det? Har The Sims 2 och Pets men det funkar inte till laptopen och tänkte om The Sims 3 var roligare? :) För det vet jag funkar till laptopen ! :)

Mobilblogg: en kväll som denna ! :)

Ikväll blir det familjemys med pojkvännen :) det blir en gemensam middag med hasselbackspotatis och kött :)


Mediakommunikation - Propaganda

Hejhej :)

Vi fick en uppgift av våran lärare att göra en uppgift där man ska få alla typer av människor sig välkommna. Man skulle utgå ifrån handen "Vi gillar olika". Att det ska kvitta vilken hudfärg, sexualitet, vart de kommer ifrån, om de har någon funktionsnedsättning, att alla är lika välkommna ändå och såhär blev mitt resutlat: 

Eller så som läraren tyckte den skulle vara:
Personligen tycker jag att det ska vara utan konturerna för man förstår ändå att det är en hand, så lämnade in den översta, men ah, vi tycker alla olika och det får man respektera :)
Hoppas ni får en fortsatt underbar dag!

10 sanningar om mig själv!



1. Jag älskar ketchup, äter ketchup till allt till och med pannkakor ! ;)
2. Jag tycker inte om bär, varken jordgubbar, hallon, smultron, blåbär eller hjorton.
3. Jag tillbringar varje sommar i Skåne i minst 1 vecka och tycker det är otroligt fint där.
4. Jag är väldigt lättlärd.
5. Kärt barn har många namn sägs de, släkten kallar mig: Victoria, Vickan, Vickis och Vicky.
6. Jag har bitit sönder två stycken mobilskal och tänker därför inte köpa något nytt.
7. Jag brukar inte använda smycken, det enda jag använder just nu är navelpiercingen.
8. Jag tycker reptiler är otroligt vackra och vill gärna ha minst en när jag flyttar hemifrån.
9. Jag älskar pokémon och kan nästan alla de första 151 pokémon.
10. Jag hatar att fila naglarna, tycker det låter äckligt men gör det ändå.

Helgens planer!

Skriver lite snabbt vad som händer i helgen, så uppdaterar jag mer sen :)

Fredag:
Idag blir det en lugn filmkväll med familjen och pojkvännen :) Kanske laga någon lite godare mat och sen bara sätta sig i soffan och chilla en stund!

Lördag:
Hockeymatch på eftermiddagen, min första faktiskt :D Så ska dra med mig kameran och fota en hel del tänkte jag :D ska bli spännande :3

Söndag:
En lugn dag där jag ska göra lite läxor, bland annat en filmrecension :)



Fotopromenad ute i det fina vädret !

Nu hoppas jag verkligen det fina vädret håller i sig i minst en timme, så jag hinner möta upp min pojke, hem och äta och sen gå ut för att fota! 
Vi syns runt munksjön och ha en fortsatt solig dag!

Texten - Räddaren i Nöden

Du är snäll, du är alldeles för snäll för ditt bästa.
Du vill alltid alla så väl.
Du är skör, jag vet du har varit med om det mesta.
Det finns så många ärr i din själ.

Vill du gråta, så lägg ditt huvud här på min axel.
Gråt tills alla tårar tar slut.
Denna världen, den kan nog inte allt vara så vacker.
Inte gjord för sånna som du.

Så ge mig det mörka, och ge mig det svåra.
Jag lovar jag orkar, jag bär åt oss båda.
Räddaren i nöden, jag ska göra allt jag kan.
Ända in i döden, jag ska aldrig gå nånstans.
Räddaren i nöden, jag är här och slåss för dig.
Ända in i döden.

jättefin text genom hela låten, detta är bara ett utdrag!
peter jöback - räddaren i nöden
låten finns här.

Ikväll ska jag äta upp de sista ....


Söta små fåglar utanför Thomann, Tyskland

fotograf: jag - kamera: nikon d3000 - vart: thomann, tyskland

Gammal favorit!

fotograf: jag - kamera: panasonic - var: ängelholms hembygdsgård

Harry Potter-inbjudningskort





Våran uppgift på första lektionen idag :) Deadline klockan elva, men blev ändå ganska nöjd :) Tog ett tag innan jag kom igång, men här är i alla fall slutresultaten :) På lunchen ska jag springa in på a6 och köpa tofsar och ett läkemedel och sen efter lunchen har jag svenska. Helt okej än så länge ! :)

Godmorgon Godmorgon



Godmorgon! Idag blir det också en lugn dag, först är det skola från halv nio till halv fyra och sen ska jag hem och laga mat med min bror. :) En gång i veckan när vi är hos mamma så ska jag och Marcus laga mat för att han ska ha lite grundkunskaper till gymnasiet sen :) Vi siktar på potatismos och pannbiff enligt det här recepetet. Får se hur det går, vi lyckades med kycklingen förrförra veckan :)
Hoppas ni får en underbar dag!

lite för mycket bilder? :o


Fet-tisdagen!

Hejhej :)

Idag är det ju då semeldagen! Jag är en av få som inte gillar det, tack vare att det är grädde och mandelmassa i så jag och min bror bakade chokladbollar istället ! Här kommer bilder ifrån kvällens bak! kamera: iphone 4g

Ingredienser:


Recept:

Övriga bilder:

Thailands bilder i svartvitt


Min kväll !

Hejhej :)

Idag blir det först gympa (vilket jag har nu efter lunch) och sen blir det att träffa Oskar och Nikkie lite snabbt, innan jag och Oskar ska in på a6 och handla upp hans presentkort ;) shoppingshopping!

Sen ikväll blir det att bara ta det lugnt, mår inte jättebra och har rätt ont i munnen, så det blir nog att antingen krypa ner med en god bok eller med "Desperate Housewives" och kolla igenom första säsongen som jag gick låna av Nikkie och bara kurera mig helt enkelt! (håller på att bli förkyld och har två förkyldningsblåsor i munnen (orkar inte ta vad de heter) som gör att jag knappt kan äta eller dricka och så brukar det vara i 7-10 dagar. Har haft det innan men minns det inte så här smärtfullt.)

Hoppas ni mår bra där ute och att ni får en underbar dag!

Bakgrunden till mitt bloggnamn

Ja, varför heter bloggen som den gör? 
Jag valde att använda "Mezei" som bloggnamn dels för att det är ett av mina två efternamn och för att det inte är så vanligt här i Sverige och det gör att folk har lätt att komma ihåg namnet. 

Mezei kommer ursprungligen ifrån Ungern, där det är lika vanligt som exempelvis Johansson och Svensson är här i Sverige. Både min farmor och farfar kommer ifrån Ungern där de växte upp och farmor kom till Sverige som ungvuxen(om jag inte minns fel) medan min farfar kom hit som liten. Efternamnet kommer från början ifrån farfar men sedan gifte sig de två och då fick pappa och hans två syskon samma efternamn. Efter några år skilde farmor och farfar sig och idag heter farmor något helt annat i efternamn och farfar har kvar efternamnet Mezei. 

Personligen tycker jag Mezei är ett fint efternamn och udda! Väldigt speciellt och väldigt intressant på något vis.

Mezei utalas [mesäi] för er som vill veta, tror jag man kan förklara det som. Har fått höra x antal uttalningar på mitt efternamn genom åren så som [metsei], [mätsing] och [mässäi].

Hur jag såg ut när jag var i Thailand i mars



Kommer inte exakt ihåg när bilderna är tagna, det enda jag vet är att jag såg ut såhär hela första veckan och lite in på andra veckan vi var där. Det jag drabbades av var enligt dem på Phi Phi Island var solallergi och enligt min pappa så är det lättare skador som man kan drabbas av när man svetsar utan skydd. Det jag minns med att ha det var att jag kände mig uppblåst och att jag knappt såg något ibland för att det var så uppsvullet runt ögonen. Brände gjorde det med, precis som när man bränner sig här hemma, fast i hela ansiktet denna gången och ständigt. 

Vad gjorde jag mot detta?
Av dem på Phi Phi island's sjukhus fick jag två typer av tabletter - den ena var allergitabletter, typ samma som vi har här hemma och den andra minns jag inte nu var det var. De smörjde även in ansiktet med någon kräm som var jätteskön och svalkade hur mycket som helst. Vi köpte även en burk med något som såg ut som blå gele men som kylde ner och var jätteskönt! 

Nej, jag kunde inte sola normalt...
Detta innebar att jag på dagarna fick sitta i skuggan, bada med glasögon och även på nätterna fick gå runt med glasögon, för att jag enligt mig själv såg för jävlig ut. Det var jättejobbigt enligt mig att inte kunna sola så mycket som jag hade tänkt, vilket var lite jobbigt. Men efter sisådär en vecka och lite till så såg jag ut som normalt igen !

Varför blev det såhär då?
Jo, första dagen när vi kom till Thailand var det skuggigt och jag, dum som jag är, tänker att solen inte alls tar, så smörjde bara in benen, magen, bröstet och öronen. När vi skulle äta på kvällen sen så var jag knallröd i ansiktet och hade ont överallt. Dagen efter såg jag ut som på första bilden (tror jag). Ja, och sen ser ni ju hur det utvecklades ;)


En av mina första illustratormålningar !


Första dagen i skolan sen lovet

Ja, vad ska man skriva. Det var segt att gå upp efter att ha kunnat sova ut någonlunda i en vecka. Det är hemsk tråkigt att ta den där tidiga bussen, och börja använda hjärnan igen, men nu gör vi det bästa av situationen och slutar klaga ! ;)

Ja, idag blir det skola från åtta till elva, så det blir en väldigt slapp dag första dagen. :) Sedan ska jag fika med fina vänner och sen ska jag kanske hänga med min bror när han klipper sig eller så ska jag vara smakråd till min pojkvän som ska handla upp sina presentkort, sen får jag se vad som händer :) 


God natt !


Just cillin'


Rutpyton - bilder på våra ormar

fotograf: jag - kamera: nikon d3000 - var: hemma

Djur vi har just nu: Mamma - hund, Pappa - två katter och 10 ormar.

Djur som min familj har haft/har: hur många ormar, fiskar och ödlor som helst i olika arter, två kaniner, sammanlagt fem katter(Katten, Lilleman, Peppar, Polarn och Speedo), en underlat (Plupp), två dvärghamstrar(Amadeus och Mozart), slamkrypare, höns, en hund (Alfred) är vad jag kommer på nu. 

Har ni några frågor ställ dem :)

Todays look ! :)


En lugn lördag innan skolan börjar igen

image description
bild ifrån igår.

Godförmiddag allesammans!
Idag blir det en extremt lugn dag. Började med att spela "Spore" som vi lånade på biblioteket och sitter just nu och kolla på när min bror kör "Deadspace 2". Snart ska jag själv lira "La Noire" vilket jag tycker är ett helt fantastiskt spel! :D 

Ikväll ska jag, min bror, mamma och min kära pojke ut och äta och bara ha lite familjemys tillsammans :) Sitta och prata allmänt vad som hänt och händer i livet och vad som i framtiden ska hända :) Alltid trevlig att umgås och bara ta det lugnt :) 

På måndag börjar skolan igen, både kul och inte. Petra åker till Sydafrika så det kommer bli väldigt tomt utan henne. Men men, jag hoppas hon får det helt underbart och att hon får mina önskemål på bild ;) Ska bli skönt att få vara kreativ och lära sig en massa nytt igen! 

Hoppas ni får en underbar dag!

Ikväll blir det jag och La Noire - a lovely game !


Någon som kör detta? :) kommentera vad ni heter isf :)


Think outside the box.

fotograf: hanne - modell: jag - kamera: canon ngt. mer än två år gammal bild

Dagens ansikte i brist på bilder i mobilen !

Ska springa snabba ärenden på stan och sen blir det hem till mamma och ladda kameran ! Är så sugen på att fota med kameran men det blir svårt när batteriet är dött.. :(


När man har tråkigt i skolan och får låna ritplattan!

ja, linjerna där ormen är skuggad är för tjocka, men har ingen egen ritplatta så kan inte ändra det "/

Detta var väl för ca en månad sen eller något :) håller på med en till men när man själv inte har någon ritplatta och vi använder det väldigt sällan i skolan, så står tiden väldigt still. Men här är den första i alla fall :) Jag är nöjd!

God morgon!

Hejhej :)

Ligger och kollar på en massa serier via kanal 5 och tv3's hemsidor. Grymtskönt att bara ligga i sängen och veta att man inte behöver stressa upp till någonting!

Idag blir det att städa iordning skrivbordet, ser ut som en katastrof just nu, packa kläder och sånt till mamma, kolla igenom en uppgift ifrån skolan, kolla igenom kalendern och se vad som är planerat där och sen ikväll ska jag och mamma sitta och kolla igenom vart man kan söka extra jobb och så vidare :) En väldigt lugn dag, vilket kan vara väldigt skönt ibland :) får se om jag drar mig upp till pojken på kvällen och sover där :)

Hoppas ni får en underbar dag !

Min Nya Bakgrundsbild!


Godnatt säger jag och önskar att jag vore i Thailand igen...

fotograf: jag - kamera: nikon d3000 - var: bangkok, thailand

en svartvit gifbild på kvällskvisten !


Det där med att man inte kan kommentera..?

Hejhej :)

Vet inte om jag har samma problem på min blogg, fick en kommentar angående det så en gång vet jag att det har hänt, men när jag går in på vissas bloggar så kan jag inte kommentera inläggen? Någon som vet vad det beror på? För det är väldigt jobbigt när man verkligen ser något man tycker om och sen inte kan berömma personen :o Synd om det ska börja krångla :(

Tidsinställer ett inlägg med Fear 3-trailern och slänger snart upp en bild jag jobbar med i photoshop!

Ha en fortsatt trevlig kväll !

Spel: Fear 3

Sitter och kollar på när min bror kör ett av våra nyinköpta spel: Fear 3. Har redan konstaterat att det är en läskig tjej med, som bara dyker upp lite då och då, så jag håller på att skita ner mig flera gånger.. Annars verkar det ändå ganska kul :) kan lägga upp speltrailern sen :)

Ha en fortsatt trevlig kväll !


Min kamera är död.

Hejhej :)

Tyvärr får ni inga bilder ifrån kameran förrens jag kommer till mamma igen, vilket jag gör på fredag.. Laddaren ligger där och fick inte med mig den i tisdags.. Så länge får ni njuta av gamla favoriter och mina mobilbloggningar som ni redan sett många av :)
Have a wonderful day !

on friday the camera will be alive !

Bilder ifrån sensommaren på Alfred !

fotograf: jag - kamera: nikon d3000 - hund: Hut's Alfred "Alfred" - var: västersjön

Med denna bilden säger jag godnatt och taggar en ny och vacker dag !



No more to say

 

 


True Shit

image description

 


Städning och annat strunt !

Hejhej :)

Hela dagen så har jag städat medan pojken har pluggat :) Har även möblerat om mitt rum, tvättat och hängt tvätt, skrivit cv och personligt brev till pojken. Skulle egentligen ha sprungit och delat ut mina cv och personliga brev men har inte ork till det.. Det får bli imorgon :)

Hoppas ni har haft en bra dag ni med :)

Bilder ifrån Alla Hjärtans Dag - innan kameran dog...






fotograf: jag - kamera: nikon d3000 - var: hemma
onej, kycklingen och muffinsarna är inte brända, utan det är bara så som det ser ut med blixten ;)

Är de alla hjärtans dag så är det !

 

fotograf: mormor - modeller: oskar och jag - kamera: iphone 4g

 


Alla Hjärtans Dag !

du är världens super duper bästa kille !

Nu säger jag godnatt och går och myser med fina killen !

 

fotograf: jag - modell: oskar - kamera: iphone4g

 


Valentine-Nails !

 

fotograf: jag - kamera: iphone 4g - var: hemma


Macrolins - test

Fick macrolinser i julklapp, så var ute och testade även dem imorse och här är mina favoriter :) :

fotograf: jag - kamera: nikon d3000 - var: ekhagen

Speedo

fotograf: jag - djur: bondkatt "Speedo"  - kamera: nikon d3000

Morgonen den trettonde februari

fotograf: jag - kamera: nikon d3000 - var: ekhagen

God Morgon Världen Säg Vad Som Står På !

Hejhej :)

Det är så underbart fint väder just nu, så ska snabbt klä på mig kläder, fixa iordning mig och springa ut och fota på tomten :) ni får bilderna om någon timme eller så :D

Hur kul är inte sånt här ?!



Åååh, det här blir bara bättre och bättre ! Älskar att så många kommenterar och kollar på min blogg och nu när jag gick in på jnytt.se/blogg så såg jag att jag är elfte mest lästa bloggen idag :D TACKTACKTACK, ni är bäst!

Dålig uppdatering ute på "landet"

Hejhej :)

Imorgon ska jag till min pojkväns mamma som bor i ett jättemysigt hus som ligger en bit utanför Jönköping, så uppdateringen blir nog inte den bästa imorgon kväll eller tisdag, men kameran hänger med så bilder blir det, det lovar jag :D
Istället får ni avnjuta en av mina favoritbilder som ska in i min fotobok där jag ska klistra in mina favoritbilder ifrån 2011 :)

fotograf: tidutlösare/jag - modeller: mormor, bror, morfar, jag - kamera: nikon d3000

Bilder ifrån dagens skridskoåkning !


fotograf: jag - kamera: iphone 4g - var: vapenvallen

 


Skrillekungen !

 

fotograf: jag - kamera: iphone 4g - var: vapenvallen

 


Kommentarer och Grattis Mamma !

Måste börja inlägget med att tacka för alla kommentarer, alltid så kul och gå in på bloggen nu för tiden och se hur många det är som kollar och kommenterar :D TACK !

Sen måste jag säga grattis till min mamma som fyller år idag, hon är verkligen världens bästa ! <3 Ska åka och fira henne med mormor & morfar, bror och pojken min ! :D 

Ikväll ska jag ut på äventyr, kameran hänger med ;)

GRATTIS MAMMA!
fotograf: jag - modell: mamma - kamera: nikon d3000

Melodifestivalen och en riktig myskväll !

Hejhej :)

Sitter och kollar på Melodifestivalen och väntar på att min kära pojke ska komma och joina mig i soffan med mina cheez crunces! NOMNOMNOM
Melodifestivalen idag var ingen höjdare, vad gör bidragen i denna tävlingen egentligen?

Nej, nu ska jag kolla vidare, lägger upp en bild på oss två, mer eller mindre normal :)

Ha en fortsatt trevlig kväll! 


Smooootie !

Jag vet vad jag ska göra ikväll, om pappa har handlat :)

Recept:
Yoghurt
Banan
Pepparkaka
Vaniljglass
Is
Mjölk

NOMNOMNOM

fotograf: jag - kamera: iphone 4g - var: hemma

 


Dopbilder - så som jag lovat !

fotograf: jag - modell: mammas kompis bebis - kamera: nikon d3000

Linus Sommaren 2011

Hittade massa söta bebisbilder som jag tog förra sommaren, dels på Linus och dels på mammas kompis barn (skäms för att jag glömt namnet!) så lägger in massa bilder på Linus nu och uppdaterar imon på morgonen med bilder på den andra söta flickbebisen :3 :)

fotograf: jag - modell: linus - kamera: nikon d3000

Tidsinställt: Med världens finaste människor !

Hejhej :)

Är antagligen inne i stan med Nikkie just nu och möter upp min fina pojke och Lollo och sen hitta på något bus :) Får se lite vad som händer :) Man tar dagen som den kommer helt enkelt :)

Fick nyss på att jag ska få extrauppgifter för att jag jobbar för mycket i skolan, vilket jag bara ser som positivt då det ger min möjlighet att höja mitt betyg och jag utvecklas mer inom ämnena :D JIHUUUU

Ha en underbar fredag !

Även Iphone kan ta bra bilder som inte blir pixliga !

Fotograf: jag - kamera: iphone 4g - var: lekeryd

Finfina flickor

Fotograf: Någons mamma - Modeller: Elin, Victoria, Ellen, Jag, Camilla, Elin och Lisa - Kamera: vet ej.
Fina flickorna jag umgicks med på Flahultskolan - 7-9 och umgås med, dock inte lika ofta "/

Följ mig på twitter !


Länkad bild

Egenmarinad och smootie.

Hejhej :) 

Blev en mysdag med brudarna Nikkie & Lollo! Efter skolan drog vi till a6 och kollade läget och för att handla smör och grädde! Nikkie hittade en sprits på IKEA, oh sen var hon superglad :D Efter IKEA och Willy's där vi handlade smöret och grädden, så tog vi 13 och skulle åka till Överskottsbolaget. När vi sedan åker förbi Solåscenter så inser vi att vi är på fel gata och byter till 28 och åker tillbaka och hamnar rätt :) Där köpte jag fyra olika strössel som man kan ha till cupcakes-bak ! Galet så bra ! :D

Sen drog vi hem till Nikkie, hann vara där en timme innan jag och Lollo drog hem för att hon skulle plugga och jag skulle sova/vila. Men när jag kommer hem så börjar jag och min bror att laga mat till mamma -> Kyckling med klyftpotatis och brunsås med en sallad ala Marcus! NOMNOMNOM!

Var lite nyttig och avslutade dagen med en banan-pepparkakssmootie enligt detta recept (skrev det i förra inlägget):
3 dl naturell yoghurt
1 dl mjölk
1 hel banan
3 söndersmulade pepparkakor
Mer NOMNOMNOM

Nu ska jag sova, uppdaterar mer imon!

Snart Sportlov ! :D

Snart lov, vilket innebär att jag kan och ska fota hur mycket som helst ! Börjar tröttna på de bilderna jag har ;) Kort inlägg, men jag är inte hemma för tillfället, så det är därför :)


Smootiesugen med ett stort problem..

Hejhej :)

I och med att jag är klar med allt som ska vara klart innan lovet, så sitter jag och letar inspiration till kvällen och till lovet, och blev galet sugen på smootie. Problemet är dock att jag varken gillar fil, yoghurt eller bär och väldigt få frukter. Hur många andra smooties finns det än banan i så fall? Så ska försöka mig på en banansmootie efter detta recept och istället för en banan så ska jag ha två, i hopp om att det tar bort yoghurtsmaken: 

Ger 1 stort glas.

Släng i alla ingredienserna i en blender/mix sätt igång tills allt blivit realtivt smooth.
Perfekt som frukost ihop med en smörgås.
Källa: http://menumo.se/recept/158/snabb-banansmoothie-yoghurt-lattmjolk-banan

 

Hoppas ni får lika bra dag som jag :)


Nagel-inspiration

Sitter just nu och letar efter inspiration till mina tråkiga naglar, har ju inte haft någon kul design sen jag hade lösnaglarna (sista bilden). Funderar på att antingen göra en Alla Hjärtans Dag-design med till exempel en skjorta på en nagel och hjärtan eller likande, men det är kanske lite för tidigt? Annars gör jag någon annan tillfällig som inte är för jobbig och ta bort :) Får helt enkelt avgöra det ikväll efter att jag varit med Nikkie och Lollo :)

Tidigare designer jag eller någon i min närhet har haft:

bild ett & två - fotograf: Marcus - modell: jag - kamera: nikon d3000
bild tre - fotograf: jag - modell: Nikkie - kamera: iphone 4g
bild fyra - fotograf: jag - modell: jag - kamera: iphone 4g.

Petra gånger två - bild från 2011

Fotograf: jag. - Modell: Petra - Kamera: Skolans Nikon

Like a ghost

Foto: Jag
Modell: Victoria

what to do.


Vad ska man göra? Har knappt någonting i skolan, då jag är klar med alla uppgifter. Tackar mina vänner och pojkvän för att de spenderar tid med mig, så det händer något alls. Jag uppskattar verkligen det! Måste skaffa mig något att göra, är klar med uppgifter som ska vara klara om två-tre veckor. Söker extrajobb i hopp om att även få någonting till sommaren. Mycket stress kring folket runt omkring, vilka man ska tro på och inte. Stress över vad jag ska läsa sen, trots att det är cirka ett och ett halvt år kvar. Vill flytta hemifrån, få gå på IKEA och andra trevliga affärer och tänka ut saker till MITT kök, MITT sovrum och så vidare. Önskar att mina närmsta är med mig hela livet, för de är de bästa som finns!

Nu måste jag skaffa mig något att göra.. ! Jag måste fota och ta vara på livet! Bli insprirerad igen!

Watch Your Step Carefully.


Morning sunshine

Fotograf: Oskar

Nu är jag sådär galet tråkig men...

VAD JAG SAKNAR SOMMAREN !

Bild 1 tagen av: Julia
Bild 2 tagen av: Oskar
Bild 3 tagen av: Louise
Bild 4 tagen av: Mig med iphone

Oinspirerade dag

Idag är en sån dag när man inte orkar göra någonting. Har i och för sig varit ute med hunden i en timme med min kära pojk som höll på att frysa ihjäl, men sen nu.. Ska sätta mig vid lika programmering och bara köra igenom det snabbt för att se hur mycket jag minns :) Ikväll ska jag lana cs med pojken som drar hem om två timmar och kanske lite maplestory ? :) Får se vad tiden räcker till :)

Var på bio igår, Hamilton med Nikkie och Jonas. I och med att den var sent (22.20) och jag brukar vakna tidigt (7-8) så slutade det med att jag kanske såg... max 45 min? Om ens det.. Så ett tips: Gå inte på bio för sent! 

Nej, nu ska jag sätta mig vid programmeringen :)

Här hittar du mig i helgen !


Från ena headern till den andra

Från

Till

Några favoriter del 6 - Macro


Några favoriter del 5 - Övrigt


Några favoriter del 4 - Natur


Några favoriter del 3 - Djur


Några favoriter del 2 - Självporträtt


Några favoriter del 1 - Människor


Skyltar ute - oredigerat


940203 - 120203



GRATTIS ! :*

Mycket och göra..

Hejhej :)

Nu det sista har det blivit mycket, och det håller på att bli mer.. :/
Jobbar en hel del i flash, många som fyller år, hinna umgås med alla och så vidare. 
Köpte överstrykningspennor innan, så nu är min kalender mycket fin och färgglad! Därför blir det inte så mycket uppdaterat här på bloggen.. Men ska sitta en massa nu ikväll och i helgen så jag hoppas att jag blir klar ! :D

Hoppas ni har mindre att göra än vad jag har ;)

Jag längtar tillbaka..


Till Thailand...