old one.


fotograf: jag - modell: Victoria - kamera: nikon d3000 - objektiv: nikkor 18-55mm
 
Minns denna dagen väldigt tydligt! Det var alla hjärtans dag och jag och Victoria hade ingenting och göra, så hon kom hit till migoch vi fotade en massa! Supermysigt och alla hjärtans dag gick från en katastrof till en kanon dag! 
 
Det är verkligen det fina med människor - människor som förgyller dagarna med att bara dyka upp. Lite sponant och dagen brukar alltid sluta helt underbart! Som den alla hjärtans dag. För cirka ett år sen. Det är fint det. 

Första dagen på det sista lovet.

 
Nu tar första dagen på mitt sista höstlov någonsin tagit slut och jag undrar verkligen vart tiden springer iväg. Jag tror alltid att jag ska hinna ca 150 saker på en dag men det gör man ju aldrig. Började dagen med att få frukost på sängen av min älskade pojkvän och sen var det mys med Oskar och Alfred som gällde innan jag stressduschade och en halvtimme senare satt jag och Oskar på bussen. Han på väg hem och jag på väg till körskolan.
 
Efter en timmes körlektion så åkte jag och fikade med mormor, morfar och bror. Jag och bror gav nämligen morfar en fika med oss barnbarn när han fyllde år i september och jag kände att det var dags att ta tag i det nu! Efter 1½ timme blev vi utslängda från fiket då lunchen stängde och sen när jag kom hem har jag suttit och skrivit en massa textarbeten till projektarbetet. 
 
Resterande vecka ser väl ut på ett ungefär såhär:
Tisdag: Åka till praktiken och jobba ett par timmar och senare på kvällen så ska jag ut och äta med Oskar och hans pappa. Oskars pappa bor vanligtvis i Östersund men är nere för olika jobbärenden.
Onsdag: Helt tom just nu. Ska antagligen åka ner till körskolan och sätta mig och plugga ett par timmar! Det är ju en hel del teori som ska vara klar innan man kör upp ;)
Torsdag: Körlektion och sedan ska jag och Nikkie sitta och arbeta med projektarbetet.
Fredag: Halloweenfest 
Lördag: Troligtvis utgång och 11 månader med världens finaste kille!
Söndag: Helt tomt, kanske pluggar en del här med. 
Ströuppgifter: Fota handelshögskolan till mamma, fixa min nya domän (!), plugga kring tekniken stilleben och matematik, plugga körkortsteori till tusen!
 
och sen är mitt allra sista höstlov slut. Känns hemskt på något vis. Håller på att bli vuxen och en självständig individ som snart ska börja tänka på hur jag vill spendera resten av mitt liv. En som bestämmer helt själv över allt. Okej, kanske inte allt - men mycket! Läskigt.

Min nya kamerakärlek!

lovelovelove!

Högskoleprovet

 
Känner mig lite som geten just nu, vill bara lägga mig ner och sova! Min hjärna är helt slut efter allt tänkande på svenska ord, engelska texter, problemlösningar och diagram. För det är ju lite det högskoleprovet består av. Tror inte att det gick sådär jättebra, men får väl skylla på att det var första gången och hoppas på ett bättre resultat i vår! Sikta framåt helt enkelt!
 
Åh, om ca en halvtimme - timme så ska jag få den sista födelsedagspresenten! Bilder kommer att komma - helt klart! Åh, det kommer att bli min nya favorit - helt säker på det :D
 
Men hoppas att ni inte har lösat bort hela eran lördag inomhus som jag fått göra!

på ett ungefär en tankedag i mitt liv

 
bloggen ligger lite i lä.
vet inte riktigt vad jag ska skriva. 
Som med alla andra treor så stressar jag inför alla 50poängs-kurser som ska vara klara innan jul, julklappar som ska vara klara innan julafton, balen i vår, de allra sista gymnasiekurserna som ska vara klara i vår/sommar, studenten, sommarjobb och livet efter studenten. Är väl en av de få som inte riktigt gillar att ta dagen som den kommer, utan vill ha en mer struktrurad vardag. Dagarna räcker inte till. Så skönt de dagarna när man kan släppa allt. Hoppas på att imorgon kommer bli en sån dag - sista dagen innan sista höstlovet. Bara tanken gör mig nervös.
 
En solsemester till ett främmande eller tidigare besökt land hade inte varit fel. Få lite ny energi istället för att gå runt i mörka Sverige och bli dyster. Men här härdar vi ut! 

haallloooowweeeennn

Halloween-kort som vi gjort i skolan. Allt är snett och fint, men det är ju halloween trots allt!

-

skriva är skönt. punkt slut.
 
 

Simpelt, Enkelt.

 
Har börjat skriva. Skriva dikter, rim, citat, poesi eller vad ni nu vill kalla det. Ett skönt sätt att skriva av sig på. Skriver långt - skriver kort - skriva lagom. Skriver sådant som inte har det minsta med mig själv att göra. Sådant är inte värt att skriva ut. Får inspiration från svensk musik, vardagen, sena nätter och ifrån bussar. Konstigt nog ifrån bussar. Den mest perfekta stunden att skriva ihop något. Perfekt att skriva upp i telefonen och spara tills man kommer hem. Helt klart något jag borde gjort tidigare, även om jag gjort det i smyg. Nu blir det nästan en text om dagen. Behövligt för mig. Finner något i det. Fick inspiration till att börja av en kompis. Helt otroligt.
 
En sak jag skrivit:
"varför gråter du?
varför är du ledsen?
varför visar du ingenting?
varför kan jag bara läsa mig allting?"

låg slutartids resultat.

fotograf: oskar.

Idag är en liten sånhär dag.


Mörkvitt eller Ljussvart?


Hur fint är inte ordet helg?

 
Helg.
Hur fint är inte helgen? 
Måste skriva ordet många gånger om.
helghelghelghelghelghelghelghelghelghelghelghelghelghelghelghelghelghelghelghelg.
så underbart!
 
Innan helgen kommer fredag. En fredag med en redovisning i samhällskunskap och ett prov i historia. Inte den mest perfekta starten på en fredag, men så får det bli. Detta innebär också en sovmorgon på ca 1-2 timmar och att jag slutar 1-2 timmar tidigare. Så man ska väl inte klaga! 
 
helg - det är fint det.

This rainy day

skinjacka & linne - H&M - röd kofta - bikbok - leggins - vila - skor - dr.martins.


Smile.


En senaste uppdate ifrån mig!

 
Två bilder ifrån min instagram. Första bilden är från min praktik där vi fått in julprodukter som ska fotas i mängder ett tag framöver och den sista är tagen för en timme sen med texten "Smile - det lilla ordet med så stor betydelse. Det lilla ordet betyder så mycket för mig. Just det ordet." 
 
Det är väl på ett ungefär hur mina veckor ser ut. Praktik varvat med skola och sedan när man kommer hem så ska man plugga eller göra något annat. Tänkte åka förbi mamma imorgon och hämta min kamera och tillbehör till den som jag inte fick med mig i fredags och så ska Oskar och jag fota massa mysiga höstbilder på studiedagen på torsdag! Hoppas verkligen att skogen här intill har fått fina färger! 
 
Hoppas ni har det underbart mysigt nu när hösten är här!

En nyblivande 18åring!

 
Jag lever!
Jag mår faktiskt bättre! Mitt sega jag har sakta men säkert börjat gå ur. Lite hänger allt kvar, men sakta sakta försvinner det. Kan bero på att jag de senaste dagarna och kommande dagarna har träffat min underbara släkt och kompisar som kommit för att fira mig! Fyllde nämligen 18 år igår. Tänkte ta en riktig fotohelg i helgen och fota det jag fått ;) Har kalas med pappas sida på söndag så tänkte ta allt i ett svep!
 
Nu ska jag krypa ner och lukta på nallen som jag fick av min älskade pojkvän -> så söt!