En äkta söndag med plugg.

saknar insparken. det var tider det.
 
Nu känner jag att skolan på riktigt börjar dra igång efter den ljuvliga insparkstiden. Idag har jag enbart suttit med matten hela dagen och är nu klar. Imorgon ska jag och en i klassen plugga ännu mer matte för på torsdag är den första tentan i just matematik. Sen har jag ca fem andra uppgifter som ska göras, varav 4 är klara och ska enbart bara rättas och göras en sista touch på. Sen var det läroböckerna som ska läsas med. Men det kommer, sakta men säkert. Har redan läst 2 kaptiel i varje bok och det är ju alltid något. 
 
Men jag pluggar inte enbart. Jag träffar Nikkie, O, Petra och alla nya classmates, jag festar i mellanåt, jag jobbar i mellanåt. Så mitt liv går inte enbart ut på skolan även om det kan låta så ;)

Livet rullar på!

 
Pluggandet har dragit igång på allvar! Kurslitteraturen ska läsas och varvas med uppgifter och föreläsningar från höger till vänster och än så länge sä trivs jag så bra! Just nu läser jag om allt från satslogisk och boolesk algebra till färglära och brainstormar kring en ätbar tvål. Det är så sjukt kul och jag är så glad! Jag har hittat awesome människor som är helt underbara och klassen är bara bäst. Så allt är superduper just nu!  

MATERIELL LYCKA!

När jag började på John Bauergymnasiet (nuvarande JB-gymnasiet) så var deras morot att så länge man har fått betyg i allting så ska man få datorn när man tar studenten. Den 30 maj 2013 (min baldag) så fick vi reda på att JB-koncernen skulle lägga ner och när vi lämnade in datorerna för tömning så sa de att de skulle skickas hem i höst. Så nu när hösten kommit så kan man på Carler's hemsida läsa att vi troligtvis inte får ut datorerna ändå, för de är kopplade till ett leasingföretag och så vidare. Jag är INTE heller fått ut mina stipendiumpengar. Men istället för att tjura ihop så beställde jag en ny dator för de pengarna jag har jobbat ihop i sommar.
 
Så nu har jag istället en ny kärlek! En Asus och än så länge är jag kär :) Varför jag valde PC före Mac var för att man dels inte kan programmera alla programmeringsspråk på en Mac och sen har jag alltid hållt mig till en PC så även denna fick bli en PC. Ikväll ska jag även instrallera Office-paketet och Adobe-programmen och sen är datorn fulländad!
 
ÄNTLIGEN kan jag snart sätta mig med en ny bloggdesign! :D