S E M E S T E R !

Nu (eller ja) sen i fredag så har jag haft semester! Är så skönt att inte behöva ställa klockan mer utan kan verkligen sova ut och bara njuta av dagen som den kommer!

Imorgon beger jag, bror, mamma, mammas kille, Alfred och Oskar oss till Skåne och Ängelholm! Kameran är förbered med tre minneskort och laddaren, så väldigt mycket bilder kommer det att bli! Får dock se om stativet hänger med, beroende på hur mycket plats vi har. Håller tummarna för då kan det bli väldigt mycket poträttbilder. I likelikelike.
 
Hur länge jag blir borta vet ingen. Vi kanske åker förbi vårat andra släkthus som ligger vid Varberg och kanske drar en tripp till Danmark och Tyskland - vi åker och håller oss öppna för idéer och det är precis det som är tanken! Ganska skönt på ett sätt att vi inte har planerat något samtidigt som folk som läst min blogg ett tag vet att jag blir lite halvt stressad av att inte ha något planerat - men det är ju sånt man får ta! Det är ju trots allt semester :)

Hoppas ni får en underbar sommar så ska jag försöka hålla igång mobilbloggningen :)


Sista jobbpasset !

Idag är de sista jag jobbar denna sommaren - 10-15 :) sen blir det semester !!!


Sista jobbveckan!

Sista jobbveckan nu för sen börjar mitt sommarlov ! Ska bli skönt och få vila ut och komma iväg :)


Att sakta ner och ta det lugnt.

 
 Det är precis vad jag ska göra nu det sista på sommarlovet - innan skolan börjar.
 

18-år idag!

Idag fyller Nikkie 18 år! Super mycket grattis till henne och som synd är så kan jag inte fira dig idag :( men vi får ses imorgon!

Du är fin du, glöm aldrig det!


Onsdag!

Idag blev det jobb från 10-15 och sen har jag sovit till ungefär nu. Kroppen mår inte alls bra men det är bara att ta nya tag för imorgon fyller världens finaste flicka 18 år och ska fira henne på fredag för att jag jobbar sent imon! Men hon får ha världens bästa födelsedag även fast jag inte är där ;)

 


Dagens köp!


Kattvakt och annat fint!

Från och med i söndags så har jag och Oskar varit kattvakt till en Pixel - supersöt katt som har skött sig exemplariskt! Väldigt mycket jobb nu, har semester vecka 31, så då blir det mer bloggande! Promise! Här är PixelBus :)


Snart semester!

Snart är det semester och veckorna bara springer fram! Livet är fett underbart just nu och trivs som fisken i vattnet! Har släppt lite av stressen som kommer jaga efter mig som en skugga i höst inför vad som händer efter gymnasiet och så vidare, så allt är på topp! När stressen sen kommer får man hantera den på bästa sätt och ta var dag som kommer. Men just nu ska jag bara njuta!


Finaste!

ni, mina vänner, min familj, min älskade pojkvän, ni, är det finaste jag har! 


Ledig måndag!

Vaknade upp hos Oskar och så gick vi ut och la oss i hans pool och där var jag större delen av förmiddagen! Så härligt väder har det varit idag!

Nu ikväll har jag övningskört till&från mormor och morfar där jag var större del av kvällen :) Super mysigt med god mat, två omgångar kubb, en omgång mah jong, en tjugo minuters massage och trevligt sällskap! Sjukt fin kväll :)


Dimmigt i Lekeryd

Helt underbar dimma ute, dock är inte kameran med så bjuder på iphonebilder och får hoppas att ni också ser det vackra i det ;)


Hemma ifrån barnvakteriet!

Haft en underbart mysig kväll när jag och resten av familjen var barnvakt åt mammas kompisar. Har lekt med barbie, lego, kollat på fem myror är fler än fyra elefanter och gjort en massa andra nostalgisaker som påminner mig om min egen barndom! Så skönt det är att få leka av sig ibland och vara allmänt busig :)

Har en lånedator nu ett tag, dock så har den inga program så det kommer att bli en hel del mobilinlägg i framtiden ändå, men nu har jag en möjlighet att svara på era kommentarer - vilket är skönt! För nya bilder vet jag att ni vill ha, vilket jag inte kan/får fixa på denna datorn pga olika skäl... Men nu vet ni läget i alla fall :)

Det får bli en härlig standardbild ifrån datorn ;)

Appen funkar! :D

Nu funkar appen igen! Lycka! Nu får ni se mer av mig ;) Idag blir det övningskörning och sen ska jag vara barnvakt till underbara och energifyllsa barn - så det blir verkligen en helt okej ledig dag! Har även fått något ryck, så ska sätta mig och skissa och rita nu :) här är lite av vad jag gjort innan ;)


Blogg.se-appen...

Jag kan verkligen inte logga in på blogg.se-appen, därav den urkassa uppdateringen. Har jättemycket att uppdatera och skriva om, men det hinner jag inte nu. Börjar jobba klockan tio och vet inte när jag har en dator nästa gång. Satsar verkligen allt på att fotografera så mycket som möjligt, så att jag sen när skolan börjar kan slänga upp en ny design och uppdatera med massa sommarbilder!

Så då har ni ju något att se fram emot ;) Dock är det ju 1½ månad kvar tills skolan börjar och sen där omkring borde jag få datorn...
HÅLL UT! :)