Idag satte jag det !


livet går vidare.

från medialektionen igår.
nu börjar inspirationen komma tillbaka och jag mår bra!
livet går vidare och det märks! 

The end of the love story.

Igår gjorde jag och Oskar slut på grund av lite olika skäl. Aktiviteten på bloggen kommer vara ännu lägre nu ett tag, men när jag finner lust igen, då kommer jag börja skriva igen. Jag lovar!


Nya objektivet - Alfred

 
Lite bilder från nya objektivet! Helt klart nya favoritet - utan tvekan! Ska strax börja fota manuellt (erkänner att det är autofokus-inställning på dessa bilder) för har inte riktigt hittat rätt - men de kommer, de kommer! Stackars lilla Alfred som fick vara modell - så tråkigt och vara med på bild enligt han själv! Men med lite fjäsk och godis så brukar det mesta lösa sig ;)

Sminkkurs!


 
Vid klockan 18 idag var jag iväg på sminkkurs och detta är resultatet! Med sällskap av Elin, Elin och Lisa så traskade vi iväg till Body Shop och blev sminkade och såhär är mitt resultat! Blev några kronor fattigare - men fyllde på mitt sminkförråd. Ibland får man unna sig lite. Men sjukt mysigt var det och kanon sällskap gör det alltid mycket trevligare - helt klart! Göööörsnygga blev vi också ! ;) Sjukt trevlig tjej som sminkade oss också - det gjorde väldigt mycket.
 
Annars rullar livet på som vanligt - trots den dåliga uppdateringen. Men när jag har tid och ork - då ska jag verkligen ta tag i bloggen och min hemsida. Just nu är det väldigt mycket med körkortet, men man kan ju inte göra allt! Prioritering är månadens ord.

Miniprojekt!

 
Tänkte berätta lite om en skoluppgift som vi har fått i skolan - som faktiskt nu när jag tänker efter (och tar tag i det) ska bli väldigt rolig!
 
Kopierat ifrån uppgiften:
"Din uppgift är att göra ett miniprojekt inom valfritt medieområde. Det kan handla om foto, film, illustration etc. Målet är att fördjupa sig, att riktigt förkovra sig i något man är intresserad av. På detta vis kommer du förhoppningsvis bli extra slipad inom ditt valda projekt. Efteråt så ska man göra en projektrapport.'"
 
Jag har valt att fördjupa mig inom foto och photoshop. Visst, att fördjupa sig i foto och photoshop kanske inte var det roligaste jag kom och tänka på i och med att det redan är två saker som jag tycker är otroligt kul att göra. Det är ju nu man har chansen (4 veckor ala 2 lektioner i veckan) att testa något nytt och utveckla det.
 
Men så kom jag på min idé. Är sjukt nöjd att jag kom på idén alldeles själv och att jag har lust att göra den! Har legat i lä ett tag nu så det ska bli riktigt skönt att få komma igång med en "Victoria-idé" igen! Har haft en planeringslektion och nu imorgon så ska jag skriva upp exakt hur jag ska ha bilderna. 
 
Lite hur jag tänker kring mitt projekt:
Två bilder. Temat är horoskop med lite grektiskt tema på ena bilden. (hade gjort alla tolv om jag hade hunnit.) Hittade en asgrym rekvisita som jag ska använda mig av. Läs på sjukt mycket om de två stjärnteckena och utgå allt ifrån det. Ena bilden ska jag filma och andra ska jag fota. Oskar ska vara modell på stillbensbilden och på den rörliga vet jag inte - kanske jag. Men ska planera allt i minsta detalj på papper imon - sjukt kul! En ledtråd - lite som bilden ovanför!
 
Rapporten brukar aldrig vara ett problem. Tänkte att jag ska göra som på projektarbetet och föra en loggbok - så jag har lite koll på vad det är jag gör. 
 
Åh, lyckas jag med idén - så kommer jag bli så sjukt nöjd med mig själv! Ser verkligen i fram emot att få genomföra idén och boxa ner alla hinder på vägen! nu TAGGAR vi!

Allra sista höstlovet slut.

 
Från och med nu så räknar jag att mitt ALLRA SISTA höstlov är slut. Det har inte sjunkigt in än. Lite sjukt ändå. Men har ändå hunnit med att jobba, träffa underbara vänner, varit på halloweenfest, myst med pojkvännen, fixa med projektarbetet och fått lite matteplugg gjort. Men nu är det roliga slut och imorgon återgår jag till praktiken igen! Ska ändå bli helt okej att få börja med praktik nu efter lovet, så man inte behöver mata in massa information första dagen i alla fall! 
 
Nu gäller alltså 110% på skolan, på körkortet, på jobbet, på framtiden, på livet NU KÖR VI!

-

Ibland så glömmer jag helt enkelt att stanna upp, titta mig omkring och inse att jag måste sluta slösa pengar. 

Tut tut tut!

Ska strax dra ner till körskolan för lektion och sedan möter Nikkie mig i stan för att vi ska jobba med vårt projektarbete! Verkligen jättejobbigt och göra projektarbete när man kan sitta och äta en massa gottgott - verkligen ! ;)

Ikväll får jag se lite vad som händer. Oskar kommer en sväng sen hade familjen kanske planerat något. Så får ta det lite som det kommer ;)