Miniprojekt!

 
Tänkte berätta lite om en skoluppgift som vi har fått i skolan - som faktiskt nu när jag tänker efter (och tar tag i det) ska bli väldigt rolig!
 
Kopierat ifrån uppgiften:
"Din uppgift är att göra ett miniprojekt inom valfritt medieområde. Det kan handla om foto, film, illustration etc. Målet är att fördjupa sig, att riktigt förkovra sig i något man är intresserad av. På detta vis kommer du förhoppningsvis bli extra slipad inom ditt valda projekt. Efteråt så ska man göra en projektrapport.'"
 
Jag har valt att fördjupa mig inom foto och photoshop. Visst, att fördjupa sig i foto och photoshop kanske inte var det roligaste jag kom och tänka på i och med att det redan är två saker som jag tycker är otroligt kul att göra. Det är ju nu man har chansen (4 veckor ala 2 lektioner i veckan) att testa något nytt och utveckla det.
 
Men så kom jag på min idé. Är sjukt nöjd att jag kom på idén alldeles själv och att jag har lust att göra den! Har legat i lä ett tag nu så det ska bli riktigt skönt att få komma igång med en "Victoria-idé" igen! Har haft en planeringslektion och nu imorgon så ska jag skriva upp exakt hur jag ska ha bilderna. 
 
Lite hur jag tänker kring mitt projekt:
Två bilder. Temat är horoskop med lite grektiskt tema på ena bilden. (hade gjort alla tolv om jag hade hunnit.) Hittade en asgrym rekvisita som jag ska använda mig av. Läs på sjukt mycket om de två stjärnteckena och utgå allt ifrån det. Ena bilden ska jag filma och andra ska jag fota. Oskar ska vara modell på stillbensbilden och på den rörliga vet jag inte - kanske jag. Men ska planera allt i minsta detalj på papper imon - sjukt kul! En ledtråd - lite som bilden ovanför!
 
Rapporten brukar aldrig vara ett problem. Tänkte att jag ska göra som på projektarbetet och föra en loggbok - så jag har lite koll på vad det är jag gör. 
 
Åh, lyckas jag med idén - så kommer jag bli så sjukt nöjd med mig själv! Ser verkligen i fram emot att få genomföra idén och boxa ner alla hinder på vägen! nu TAGGAR vi!

Kommentarer
~ L I N N ~ säger:

En underbar dag mitt i natten hehe? ;-)

2012-11-08 | 16:58:26
Bloggadress: http://linnhahne.blogg.se
linnhahne.blogg.se säger:

Du kommenterade min blogg typ kl 1 på natten med "hoppas du får en underbar dag!" haha.. :)

2012-11-09 | 10:25:05
Bloggadress: http://linnhahne.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback