En update om senaste!

 
Självklart så funkar inte blogg.se-appen, så därför har jag inte kunnat blogga ifrån telefonen... Typiskt att den ska sluta fungera nu när jag inte har någon dator! Har för en kort stund fått låna min brors dator, så därför kan jag få till ett litet inlägg i alla fall!
 
Tack till er alla som tipsade om jordgubbstårt-recept! Gästerna blev väldigt glada för tårtan och min bror vart nöjd! Hade i vaniljkräm, banan, jordgubbsskivor, mosade jordgubbar blandat med grädde och sen grädde och jordgubbar utanpå! Tack Nikkie för hjälpen!
 
Mamma och hennes pojkvän har även kommit hem ifrån Turkiet och fick ett par röda converse av dem! Tack så mycket och det var precis vad jag ville ha!
 
Har även börjat fundera mycket nu över framtiden - bara ett enda år kvar i skolan. Paniken stiger smått och sen när sommarjobbet har slutat så tänker jag verkligen försöka engagera mig i att ta tag i livet. Börja kolla upp högskolor och universiteter som jag faktiskt är intresserad av (även fast jag verkligen fastnat för en så skadar det ju inte att kolla efter fler ;)) och sedan extrajobb och dylikt. Som sagt bara ett år kvar och det känns!
 
Ska även börja spara pengar. Just nu känner jag verkligen behovet av en dator, men sen när skolan börjar igen så tror jag faktiskt inte att jag kommer ha samma behov igen, så det får bli ett senare sparande! Däremot har jag och pojkvännen pratat lite löst om olika projekt - får se lite vad som vi prioriterar! En sak är säker - både vill till Stockholm efter gymnasiet, men bara tiden kan utgöra hur det faktiskt blir!
 
Alltid skönt med skriva av sig inlägg. Kommer nog bli många sådana inlägg nu över sommaren!
Mitt Liv i Textform - Jajjemen!

Onsdagen innan långledigheten!

 
Hej!
Idag är sista passet för denna veckan! Skulle ha jobbat fredag och lördag med, men i och med att det är både midsommarafton och midsommardagen då så fick jag ledigt! Istället för att ta det lugnt så ska fixa inför födelsedagskalas, ha kalaset, fira midsommar, vara hundvakt, invänta mamma och hennes pojkvän som kommer hem på lördag och sen kalas på söndagen igen! Så någon lugn och ro blir det nog inte!
 
Har så mycket planer för bloggen, för som alltid så får jag alla idéer när jag inte har någon dator... Sitter just nu och skissar upp en design på ett a4, planerar header och dylikt. Det får bli en mer höstdesign, då jag får tillbaka datorn då! Kanske en sensommar-design, har inte riktigt bestämt mig än. Även planer på att göra ett "inlägg i flera delar" till Jag berättar-kategorin. Får se lite vad jag känner för!
 
Absolut så måste jag ta fler bilder! Massor av bilder! Så det ska jag fixa nu under sommaren så får jag sitta och redigera det sen i höst! För det har det verkligen varit brist på...
 
Om ni inte vet det redan, så har jag ju lämnat in skoldatorn och det är därför som alla mobilinlägg kommer pågå under sommar... Inte så mycket mer att göra!
 
Hoppas ni får en underbar dag :D
 

bild ifrån tvåtusentio. stylad av en kompis och det skulle varit en bild på oss båda men vinklade kameran fel.

Tårtpanik!

På torsdag fyller min bror år och då vill han ha jordgubbstårta. Busenkelt tycker ni - panik säger jag. Här smakat jordgubbstårtor många gånger, men i och med att jag inte äter varken jordgubbar eller grädde så får jag panik! Vad ska vara i en jordgubbstårta? Tänkte köpa tårtbotten och allt sånt färdigt, då jag även ska hinna laga mat, slå in presenter, handla och vara hundvakt!

Har ni något bra recept man kan följa? Vad innehåller eran perfekta jordgubbstårta?


Jobbjobbjobb!

Idag börjar mitt jobbschema, trots att jag jobbat tre gånger innan! Men från och med idag så har jag ett fast schema istället för strötider och idag jobbar jag 11-17! Helt okej tider ändå :)

Sen efteråt vet jag inte riktigt vad som händer, kanske ska träffa Nikkie en kort stund men tänkte även kolla vad alla andra gör :)

Hoppas ni får en underbar dag! :)


Kul gubbe !


Kommentarer...

Jag kan inte svara på kommentarer, förren jag får en dator... Men självklart så läser jag dem :D så ni vet läget ;) alla inlägg kommer ifrån telefonen !

Fortsättning på förra inlägget -> ska även hålla utsikt efter intressanta högskolelinjer/universitetlinjer i andra städer än Jönköping, så tipsa gärna om ni vet något? Samma sak gäller lägenheter till tillhörande bostäder :)


Sommarlov!

Nu är de efterlängtade sommarlovet här! Efter sommaren så ska jag verkligen satsa ALLT på skolan, körkortet och på att fixa ett extrajobb och blanda detta med kompisar, så kommer sista året på gymnasiet bli de bästa!

Men för att fira sommarlovet så träffade jag en kompis som jag jobbade med för två år sen! Störtskön brud det där :D sen jobbade jag från 15-20 och sen träffade jag Nikkie och Jonas och vi åkte på äventyr :) Planerade även kommande veckan och från och med nu ska jag chilla igenom sommarlovet och jobba och vara med alla underbara! Satsar på ett kanon sista sommarlov :D


Vissa har de skönt !


Stockholm i korthet


Såhär beskriver jag Stockholmsresan -> Galen, Studentfirande, Tåg, Buss, Fett Mysigt, Underbar, Roliga Människor och Chill! Sov ut till 11-12 vilket är väldigt onormalt för mig. Brukar i vanliga fall sova till 6-8 så att sova ut tror jag betyder väldigt mycket!

Idag jobbar jag och lämnar in datorn - PÅ RIKTIGT! Detta innebär att jag bara ibland kommer kunna svara på kommentarer och kommer inte uppdatera lika mycket, men hoppas att eran sommar blir kanon :D

Stockholm, here we come!


Går allt enligt planerna, så sitter jag och Oskar på väg upp till Stockholm nu för en minisemester och träffa våra underbara polare där uppe :D Känner på mig att de kommer bli ett par finfina dagar framför mig och håller tummarna för att vädret blir detsamma -> ser inte så ljust ut dock :o 

Lämnar ju även in datorn imorgon, så den med får ta sommarlov, vilket är väldigt jobbigt. Menmen, vad ska man göra?

Hoppas ni får det underbart!

Allt är utrensat och dagen blir bra!


Nu är skoldatorn rensad på allt!
Alla bilder, filmer, låtar, emulatorer - ALLT! Tänkte lämna in den på lunchen nu, så att det blir fixat, för måste dra vid två-halv tre när jag egentligen slutar halv fyra för att hinna med banken innan det stänger. Oskar tappade bort sin plånbok förra veckan och spärrade sitt kort och därför måste vi till banken för att ta ut pengar så han kan överleva i veckan!

Runt fem sitter jag och Oskar på bussen! Ska försöka mobilblogga, om internet kommer igång på telefonen. Just nu ligger det nere och det stör mig - det har ju precis börjat en ny månad. Som tur är så funkar det i alla fall att skicka sms, så är inte helt borta ifrån omvärlden ;) Det står dock på tre's hemsida att allt ska funka, så hoppas att allt börjar funka snart igen! Upptäckte nu att jag kunde kolla exakt hur många sms jag skickat till vissa personer sedan årsskiftet - väldigt spännande ;)

Hoppas ni får det underbart med mycket sol :)

Kreativt på medialektionen!

här är guiden om ni med vill göra dessa små söta ninjorna!

Stess och hundmys!


Idag blir det massa hundmys när jag kommer hem, Alfred är nämligen hemma och då ska vi gosa till tusen! :D Hade även tänkt att lära honom lite trick och öva på det gamla, men det får ni läsa mer om i min hundblogg som finns länkad till höger ;)

Efter att jag har varit hundvakt så blir det hemma till pappa och packa till Stockholmsresa imorgon :D Taggar till tusen och det kommer nog att bli kanonbra :D

Lämnar ju även in datorn imorgon, så i sommar så kommer det nog mestadels bli mobilbloggningar, sorgligt men sant..

Hoppas ni får en underbar dag :D

Utmanad :D



Jag blev utmanad av: Modebloggen

Relger:
♥ Svara på de 11 frågorna personen ställt till dig och lägg upp på din blogg.
♥ Utmana 11 nya personer och ställ 11 frågor till dem.

Godis eller glass?

- Helt klart glass! :)

Favoritämne i skolan?
- Mediaämnena eller matte  

Vilka kläder skulle du valt om du bara fick ha samma klädesplagg på ett år?
- Ljusa jeans, converse, en vit tröja med något häftigt tryck och en vanlig svart kofta

Kjol eller shorts?
- shorts!

Läsa bloggar eller blogga själv?
- Blogga själv tror jag faktiskt :)

Favoritmat?
- Hemmalagat potatismos med baconinlindade köttbullar :')

Göra om ditt rum grattis, precis som du vill eller shoppa så mycket du vill på en dag?
- Shoppa så mycket jag vill! Mina rum ser iprincip ut som jag vill :)

Favorit sport?
- Har ingen favoritsport, men hundsport kanske?

Rött eller rosa?
- Rosa :)

Favorit skomärke?
- Som jag har: converse - som jag vill ha: Jeffery Campell

Favoritplagg?
- Långa linnen med roliga tryck!

Jag utmanar:
Nikkie, Lollo, Jeanette, Patricia, Batts, Angelica, Diana, Kaffehörnan och Ami! :)

Här är era frågor:
Favoritämnen i skolan?
- Vilket är ditt favorit djur?
- Piercing eller Tatuering?
- Kräkas hela livet eller dö?
- Varför bloggar du?
- Favorit skådespelare/skådespelerska?
- Favorit genre inom film?
- Linne eller T-shirt?
- Favorit låt?
- I vilka länder har du varit i?
- Skostorlek?
- Bruna eller blå ögon - vad skulle du helst vilja att din partner har?

Förklaringar till orden i headern!

Tänkte skriva och förklara orden i headern som jag ville skulle spegla mig! Bilden som är i texten är den här:


Kreativ:
Jag skulle beskriva mig själv som väldigt kreativ. Jag har mycket idéer och ah, jag skulle säga att jag är kreativ av mig :)
Fotograf: Jag älskar och fota! Säger väl lite sig själv med denna bloggen kanske.. ? ;)
Webbdesigner: Ett annat intresse är webbdesign och bloggdesign! Superkul är det verkligen!
Mediatjej: Jag går media, vad mer behöver jag säga? ;)
Djurvän: Min kärlek till djur är stor!
Spelnörd: Jag spelar allt möjligt - cs, xbox, ps3, the sims, mobilspel -> hela köret!
Ambitiös: I allt jag gör, så går jag in med 100% och försöker att göra de så mångsidigt som möjligt för att resultatet ska bli så bra som möjligt! Jag testar mig gärna fram för att nå mitt slutmål! Detta är den beskrivningen jag får av nästan alla lärare som jag haft genom tiderna, så antar väl att de beskriver mig ;) 
Pluggande: Älskar och plugga! Tycker det är så otroligt kul :D Framförallt matte och media ;)
Tjej: Behöver jag beskriva denna? ;)

En fredag utan sol :(

bild ifrån min fotouppgift.

Idag är en dag utan sol. Inte så jättekul, men vad ska man göra?
På morgonen jobbade jag med en fotoreklam-uppgift och jag kan verkligen tacka för alla tankar och idéer som jag ifrån praktiken jag hade i höstas - gav mig så mycket att tänka på nu!

Nu blir det ytterligare en medialektion, som jag inte vet riktigt vad vi ska göra på. Är det ta-igen-lektion så tänker jag fortsätta med morgonens upppgift, så jag slipper den i helgen. Man kan ju alltid hoppas ;)

I helgen är de full rulle! Idag ska jag på stan med Oskar och imorgon så ska jag och hans familj ha femkamp! Hade gärna gått på rixfm-festivalen som är i stan, men det får bli nästa år! Tror ändå jag kommer ha kul! Sedan ska jag även börja kolla över vad jag ska packa och ta med till Stockholm och studentfirandena! 

Hoppas ni får en underbar helg!