Nöjd tvååring!


Kreativitet och antiken

före och efter
 
Imorse så såg jag att fujidirekt hade att man kunde framkalla sina bilder för 50öre styck så kände jag - det är ju nu jag ska passa på! Så här ovanför är en av bilderna jag ska framkalla som jag även satt och pysslade med nu på morgonen. Blev ganska bra ändå tyckte jag! Ville ta bort halsbandet också, men håren lutade åt olika håll så det såg bara tillgjort ut. Men tycker det blev ganska fint så med! :)
 
Idag blir det att bara åka hem och ta det lugnt. Börjar jobba klockan sex imorgon så det blir ingen sen natt här inte. Håller verkligen tummarna för att Alfred kommer ner, så kan vi arbeta en liten stund i alla fall! 
 
Nu ska jag bli ännu klokare på vad antiken är. För historia är just vad jag har nu!
 
Hoppas ni får en underbar dag!

2 år människor eller 21 hundår!



 
Idag blir min lilla fis 2 år! (eller 21 hundår om man vill räkna så...) Håller tummarna för att han kommer ner ifrån Stockholm idag, så ska jag introducera honom klickern..! Kommer verkligen bli spännande och se vad han tycker om det! Idag kommer han få ett riktigt stort grisöra, för att fira honom lite extra ;) 

and there was that little fly.



Nikkie Lilja


modell - Nikkie Lilja - foto/redigering - jag

Matematik D och annat krims krams.

 
Efter endast en vecka i skolan känner jag mig som Oskar på bilden. Är redan trött på tidiga morgonar och tidiga kvällar. Redan trött på att återkomma till samma klassrum fem dagar i veckan för att få skriva lite på datorn. Hoppas det kommer lite mer påfrestande uppgifter och att alla ämnen kommer igång snart. Får krupp.

Godnatt mina vänner!

Nu går vi och lägger oss!


Ledig dag!

Var hos tandläkaren imorse och de konstaterade att jag inte hade några hål. Fick bananflour som inte var så god som jag minns att den var... Lite synd :(
 
I alla fall så ringde jag praktiken och då var han iväg, vilket betydde att jag blev ledig idag! Lite synd ändå för har så otroligt kul där jag är (är fotografassistent till en produktfotograf) och trivs till 100%! Nu sitter jag istället hos Oskar och väntar på att han ska komma hem så vi kan plugga lite matte. 
 
Hoppas ni får en underbar dag!

Schemat rullar på som det ska!

 
Idag så har jag haft Mediakommuniktation B där vi skulle göra ett reklamblad och nu har jag Psykologi A genomgång. Båda verkar faktiskt vara ganska kul kurser - som många andra nu sista året på gymnasiet! Läser APU(Praktik), Mediakommunikation B, Psykologi A, Matte D, Mediaproduktion B, Samhällskunskap A och Historia A denna terminen! Nästa blir fortsättning på 100poängs kurserna och sedan Religion A bland annat. (Det är den jag minns)  Hoppas på Matte E :)
 
Annars rullar livet på ganska så bra faktiskt. Schemat börjar äntligen stämma och allt rullar vidare! Ikväll så ska jag ut och övningsköra och sätta mig och plugga igen dagens matte-lektion som jag missade. Ska även förbi en hundbutik och införskaffa en klicker och hundgodis, så ska jag börja klickerträna Alfred! Kan bli väldigt intressant om han är lika smart då som han är nu ;) 
 
Hoppas ni får en underbar dag!

The Duck is the Model for Today.

 
 
 
Idag så bestämde jag och Ellen oss för att träffas. Det var verkligen på tiden tyckte vi båda och fotosugna var vi! Sagt och gjort, så satte vi oss först och tog en fika på Espresso House och sedan gav vi oss av till Piren för att fota med våra älskade Nikon D3000! Mitt i alltihop hoppade en av änderna upp och var verkligen inte rädd för de stora svarta bjäsarna och ställde (mer eller mindre) gärna upp som modell! Denna and blev i alla fall det motivet vid Piren som både jag och Ellen fotade mest ;) 
 
Väldigt lyckad dag må jag säga och imorgon ska jag ta tag i den nya headern, för det är de som är kvar på den nya designen ;) 

Godnatt !

Reptilmässa i Kristanstad!

Idag var jag, Oskar, pappa och hans tjej på reptilmässan i Kristanstad. 60:- i inträde och det i princip som en loppis, fast med djur. Sjukt kul att gå runt och kolla på spindlar, ormar, ödlor, insekter som exempelvis bönsysor, grodor, skorpioner och det fanns till och med möss(dock skulle de som mat...). Min favorit där var kameleonterna - tycker de är så sjukt fräna!

Nu är jag i alla fall i bilen på väg hem, proppmätt efter winerschnitzeln på Martini (tror den hette så) och ska nog bara vila när jag kommer hem!

Hoppas ni är krya och friska där ute!!!


Matte D och förkyldning

bild ifrån Ängelholm.
 
Ny dag, nya möjligheter, mer förkyldning står på mitt schema inför dagen. Men vi stannar inte hemma för det, nejnej, så länge man kan stå på benen så går jag till skolan! (Tills jag inte orkar mer...). I alla fall så har jag haft introduktion på Matte D nu på morgonen och nu om 20 minuter så har jag Mediaproduktion B (tror jag. Första veckan så har man inte koll på något!). Matte D var faktiskt mycket roligare och lättare (!) än vad jag minns att C-kursen var. Dock tror Oskar att det beror på att jag läste C-kursen hemma på egen hand och bara skrev proven på lektionerna, men vi får se helt enkelt!

Hoppas ni får en lika bra dag som jag! (och att ni är friska!) 

600px

Laddar upp alla bilder i 600px pga den nya designen!

den blir så stilren, så snygg, så lagom, så mig!

Lite(?!) oredigerat & blandat ifrån Ängelholm!

 

Ett tankeinlägg.

Här ligger jag i soffan med benen uppe i luften (okej, mot soffkanten, men när jag tog bilden var benen i luften) och kollar på The Big Bang Theory och funderar över allra första skoldagen på mitt sista gymnasieår.

Självklart kom det krångel. Tror krångel dras till mig. Schemat strular, mentorn försöker lösa alla schema-problem och allt går till rektorn. Rektorn vet inte mycket mer och allt blir kaotiskt. Okej, mitt schema var lättare att fixa i år än förra året men det var inte lättare för min kompis. I alla fall så slutade det med att vi fick hoppa över psykologi a-lektionen idag, för vi var inte inskriva och vi får vara med nästa gång istället.

I alla fall så blir sista året ett bra år, känner det på mig! Sista året innan alla möjligheter står framför en och man är vuxen. Livet går vidare och ja, vad som händer sen vet man inte.

I alla fall så hämtar jag ut datorn imorgon och funderar faktiskt på att åka hem och direkt sätta mig med bloggen och fixa :D Är helt ledig imorgon, så då har jag hur mycket tid på mig som helst!

Ja, min uppdatering blir mycket mer när jag har datorn och ja, den kommer bli snygg!


Helgen som var!

Tänkte skriva lite om helgen om bomba med mobilbilder!


I lördags så firade vi Victoria som fyllde 18! Ganska mysigt och trevligt och alla var glada och sociala, maten var god och stämningen var allmänt trevlig! På vägen hem tog vi fyra (!) olika bussar, jag och Oskar, när vi egentligen bara behövde ta två. Men när man fattar beslut i sista minuten och sen ångrar sig, då blir det som det blir ;)


Igår var jag, Oskar och två av hans kompisar på Liseberg! De började dagen med att "bara" äta 15 cheeseburgare medan jag åt en Happy Meal. Dagen var i alla fall sammanfattningsvis bra och jag är nöjd med besöket! :)


Imorgon börjar skolan - vilket innebär att vi får datorn snart - vilket innebär ny design :D TAGGATAGGA!

 


Ett av Alfred's trick! :)

Här är ett bild på ett av tricken som Alfred kan och det får bli dagens inlägg :)

(har tagit bort hundbloggen, så den till höger funkar inte)


Hoppas skolan börjar snart!

Skolan får väldigt gärna börja snart så jag äntligen kan ta tag i hur bloggen ser ut! Just nu så tycker jag att den ser jättekonstig ut...

Det kommer bli ett evigt pillande... Funderar på att byta ut vartenda bild som jag laddat upp som är 1000px och byta till den nya storleken men får se... Mycket av de senaste inläggen är ju från telefonen så får ta och fundera ut hur jag ska göra! Kanske bara byter de jag tagit med kameran och låter bloggen se konstig ut ett tag!

Men jag är i alla fall nöjd med hur jag planerat den nya designen! Har inte riktigt valt ut bilderna än, men det blir nog väldigt många lite halvsomriga bilder. Älskar verkligen och sitta och pilla och knopa i evigheter tills man verkligen får det där perfekta resultatet! Att ta en grunddesign och sedan göra om den till sin egna - superkul! Utgår alltid ifrån blogg.se's standard designer :) 

Hoppas ni får en underbar dag!

 

en gammal header jag hade för ett tag sen, som jag fortfarande gillar! :)


Godnatt Gott Folk!

Nu ska jag sova och räknar (faktiskt) lite smått ner till skolan. (I alla fall efter datorn).

Införskaffade mig en burk med Chai Latte-pulver, så nu kan jag njuta av det vartenda dag! Kan lägga upp bild och recept imorgon, busenkelt var det verkligen! :)

Godnatt!


Verkligheten kommer tillbaka!

Strax börjar skolan och rutinerna kommer igen. Ska bli ganska skönt faktiskt! Så lite rutin på dagen och få träffa alla människor igen!

Sen ska jag verkligen ta tag i körkortet! Fyller ju år i oktober och vill ta de så snart som möjligt, så ska verkligen råplugga det samtidigt som skolan nu. Ska nu i dagarna boka in Risk1 och kanske till och med en körlektion, får se lite när sista sommarjobbslönen kommer :)

Hoppas ni får en underbar dag!


En kväll hemma själv.

Det var ett tag sen. En kväll hemma ensam hos pappa utan någon Oskar som pussar på mig eller någon kompis som skrattar med mig - utan är helt ensam. Så ikväll så ser jag på "The Whole Ten Yard" som går på femman och sen ska jag spela The Sims 2 och försöka instrallera The Sims 2 Pets. Då blir kvällen inte jättetråkig i alla fall :)

I och för sig har jag haft en jättemysig dag! Först vaknade jag upp jämte Oskar och hans inte så söta snarkningar och så efter några timmar drog vi ner till stan och kollade in Jönköpingsfesten - som pågår i stan. Där var vi med Nikkie och Jonas! Supermysigt är det alltid att de träffa dem! :) Senare på kvällen så skulle de iväg och då träffade vi Oskars kompis och vi spelade minigolf på Rosenlund. Jag och Oskar kom delad sist och kompisen vann! Så dagen blev väldigt bra måste jag säga :D


Ca 1100 bilder senare...

Ca 1100 bilder senare är jag hemma ifrån Ängelholm! Så om två veckor kommer jag ha massor att göra och det kommer bli så sjukt kul! Saknar allt, blir så glad när jag gör de! Oskar tog en massa bilder med, så har lite till den nya bloggdesignen! Så awesome! Vill bara ta mer - vilket jag bland annat ska imorgon ! More peoplepics! Smakprov: