Check Check!

 
Jag ber min underbara vän Tobias om hjälp i min allra sista uppgift i samhällskursen som handlar om ekonomi och arbetsmarknaden. Religion-kompletteringen lämnade jag in för ett par timmar sen och historian har jag inte fått någon kritik på. Media-kurserna är jag helt klara med och praktiken går jag till. Så när jag klickat in samhällsuppgiften så är jag i princip helt klar med allt. ALLTING på gymnasiet. åh, va läskigt det är. Men snart är det över!

Sen sist

 
Balparet blev så nöjda med bilderna! (Förutom O som klagade på allt och inte gillar att stå framför kameran) Vilket är väldigt kul när jag själv blev så nöjd med bilderna! På torsdag är det min tur att stå framför kameran och vara uppklädd från topp till tå. Jag längtar faktiskt väldigt mycket. Även om jag är så sjukt nervös för allt. Jag kommer typ snubbla och riva sönder hela klänningen - så känns det nu! Eller så kommer det regna. Vad som. Jag har så sjukt ångest för allt - men allt kommer säkert gå asbra!
 
Sen kommer studenten. Idag är det cirkus 15 dagar kvar och jag är så nervös inför det med! Sitter med en komplettering, en samhällsuppgift och kanske en historiauppgift - vet inte om den blir av än. Sen är jag helt klar - med allt! Det ska bli så otroligt skönt även om sommaren inte är helt bestämd än. Men jag får ta det lite som det kommer helt enkelt!
 
Jag tror på något bra - något kul - något underbart!

Balfotografering

Lite av dagens bilder på pojkvännen och hans baldejt!
otroligt fina tillsammans!

Projektarbetsmässa och regn.

Hej!

Igår så hade vi en mässa på skolan där vi egentligen skulle redovisa våra projektarbeten och så skulle de blivande treorna gå runt för att få inspiration inför nästa år då de har samma kurs. Jag tänkte lägga upp själva arbetet här på bloggen sen när jag kommer hem så ni med får se det.

Meningen med kursen är att man ska göra i princip vad som helst som är relaterat till programmet man går. Man har 100 timmar på sig och du ska även skriva en rapport om arbetet som ska innehålla en inledning, en frågeställning, lite bakgrund kring det du gör, en beskrivning på det du har gjort, ett resultat, en diskussion där du diskuterar hur du tycker det har gått, en källförteckning och de eventuella bilagor som finns.

Jag konstaterade ganska snabbt att jag vann i tjockast rapport - 42 sidor slutade min på medan genomsnittet hade ca 20. Men där står allting så ordagrant det bara går om min del i projektarbetet och sammanfattningsvis så är jag nöjd.

Sen på kvällen så var jag med Nikkie och O. En sån där lugn eftermiddag som behövs i mellan åt. Likaså blir den här eftermiddagen. Jag ska försöka komplettera upp en uppgift i religion så jag höjer mitt slutbetyg och det är väl ungefär det jag hinner innan Os träning slutar och jag måste traska bort för att möta honom. Så det blir en väldigt lugn kväll.

Ha en underbar dag!


Första dagen denna veckan.

Nu är helgen slut och en helt ny vecka har påbörjats och nu närmar sig både balen och studenten ännu mer. Jag är så sjukt nervös inför dem båda men allt ska nog lösa sig.

Idag har jag jobb från 8-12 och sedan en redovisning i religion innan jag ska bege mig till banken och sedan hem för att fixa med det sista inför projektarbets-mässan imorgon. Så ska egentligen bara sitta hemma och försöka komma på ett finurligt sätt att lösa det sista på. Sen om vädret klarnar upp så kanske jag snor med mig kameran ut och fotograferar - det beror helt på tid och väder.

Men nu ska jag go back to work!

Bilden är ifrån en personalfotografering i vintras.


Första sittningen!

Nu börjar första sittningen vid teven för mig. Hockey som gäller och jag hoppas verkligen på svensk vinst. Sedan blir det en stunds paus innan Eurovision börjar. Jag har aldrig varit en Eurovision-fantast men jag har alltid kollat på programmet även om det brukar sluta med att jag somnar i slutändan ! ;)


Sammanfattning av Turkiet!

 
När jag, min mamma och min bror kom fram till Turkiet så berättade de att vi hade kommit dit till en vecka där solen skulle stråla och det skulle vara sjukt varmt - det var precis vad det var! På dagarna hade vi i snitt 35 grader VARJE dag och solen lyste på som bara den. Ändå blev jag inte brun. Det suger lite men livet går vidare! Under veckan så har jag promenerat till Side och sett Apollos tempel och en gammal teater, jag har åkt para-glide (alltså när man åker efter en båt som i en fallskärm högt uppe i luften), jag har sett vilda sköldpaddor, jag har solat och badat i Medelhavet som var varmare i poolen, jag har druckit drinkar och öl och bara njutit! Tror fortfarande inte min hjärna har gått ifrån semestern än - och tur är väl att vi slutar snart då!

Turkiet 2013 - Människor och Djur


Turkiet 2013 - Bara naturbilder