Mitt sista jullov i en enda lång text.

en helt oberörande bild som inte passar texten alls.
 
Idag är en sådan dag där jag känner för att skriva. Har ju egentligen en annan blogg till sådant, men det var ändå inte en sån typ av text jag ville skriva. Den hade inte riktigt passat in. Så därför kommer den här, på min riktiga blogg för allmänheten och texten kommer att handla om precis det som rubriken lyder: om mitt allra sista jullov. 
 
Mitt sista jullov började väldigt lugnt. Dagen innan julafton umgicks jag med ett par kompisar och hade det allmänt trevligt, precis så som det ska vara runt jul. Julafton kom sakta men säkert och det är verkligen hur mysigt som helst att faktiskt umgås med bara familjen en hel dag. Man uppskattar det så mycket mer när man nästan aldrig är hemma om kvällarna. Att träffa släkt som nästan enbart är hemma vid jul - det är så sjukt mysigt!
 
Senare på julaftons kvällen och ett par dagar framåt var väl inte de roligaste dagarna. Hatar verkligen när kompisar mår dåligt och då menar jag verkligen dåligt. Mamma och hennes pojkvän åkte även iväg till Asien på juldagen och kom hem idag, så att X skulle sova över var ett måste! Det sista man ska göra när man mår dåligt är att vara själv. Filmkvällar och annat busigt påhitt var det som gällde i princip resten utav lovet och nu har ju allt löst sig och jag är så glad för min kompis skull ! :)
 
Sakta men säkert dyker nyår upp och alla de planerna som ska göras. Som vanligt så löste sig allt i sista minuten och jag är så nöjd med min nyårsafton! 010113 blev jag även tillsammans med världens finaste kille som jag varit på G med ett tag alternativt dejtat. Äntligen blev vi ett par. Flickvän och Pojkvän. Två blev en. Åh, sa jag hur kär jag var?
 
Hundvakt var även en sak som lovet fick innehålla. Till Alfred. Även att gå promenaderna var jobbigt, vädret inte alltid var på topp, att vara smutsig var roligare än att vara ren, att det var glashalt överallt, att han blir stimig och busig när det inte passar - så är hundägande väldigt mysigt. Det är väldigt mycket ge och ta. Men i slutänden är det faktiskt väldigt underbart att ha hund. Sammanfattningsvis så är det super!
 
Sista dagarna är alltid panik. Panik inför skolan och allmänt över livet. Tror dock detta lovet var det absolut jobbigaste nu de sista dagarna, rent psyktiskt. Jag kommer ALDRIG mer ha jullov - aldrig. Detta är min allra sista termin på gymnasiet. Sen blir jag student, vuxen och ska klara mig på egen hand. Den här våren kommer bli så kaotiskt att jag inte riktigt vet hur allt ligger till. Ska försöka lägga ner 100% fokus på skolan och göra mitt bästa - men hur lätt är det när studenten närmar sig dag för dag?
 
Det här jullovet har dock vart helt underbart. Jag har bott hemma själv och insett att jag faktiskt skulle kunna klara mig själv, jag har umgåtts med världens underbaraste kille i princip varje dag och tröttnar inte en sekund, jag har träffat mina underbara kompisar, jag har kört bil och insett att bensin verkligen inte är billigt, jag har träffat min underbara släkt, jag har tagit det lugnt och försökt att inte tänka på skolan och jag har insett hur underbart livet blir med de rätta människorna!
 
Tack alla ni som förgyllde mitt allra sista jullov - ni är bäst!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback